Оформяме утрешния свят

Повърхности, вдъхновени от природата, които надминават природата. Laminam произвежда керамични плочи, които предизвикват традиционната употреба на този материал, създавайки повърхности с минимална дебелина и с големи размери, които се използват за облицовка на фасади, интериорен дизайн и обзавеждане.

Целта е да предефинираме пространствата така, че те да се превърнат в израз на нашата идентичност и да поставят началото на места за живеене и работа, в които се чувстваме спокойни със себе си и с другите.

От самото начало Laminam направи революция в керамичния свят благодарение на новаторската визия и въвеждането на все по-иновативни продукти по отношение на дебелината и размерите. Нещо повече, технологията IN-SIDE позволи на италианския производител да направи скок напред, постигайки за първи път непрекъснатост на тялото и повърхността. Крайният резултат е продукт, който съпътства елегантността със структурата и красотата.

Laminam непрекъснато се усъвършенства и благодарение на развитието на солидни партньорства и взаимноизгоден обмен на ноу-хау и идеи с онези, които подобно на нас подхранват амбицията да оформят утрешния свят.

Laminam - За нас -1

Експертите по керамика

Работим с древен материал, керамиката, който интерпретирахме като създадохме нашите повърхности, съчетавайки естествените му качества с нова конотация на приложението. Това е непрекъснато развиващ се процес, който винаги ни позволява да изучаваме нови възможности за приложение в международната архитектура и в най-съвременните контексти, както и във все по-ценните и изискани мебели и интериори.

Ние внедрихме иновации от традицията до производството не само по отношение на технологиите, но и в естетическия стил като постоянно повишаваме стандартите на пазара с нашите повърхности и никога не забравяме фокуса си върху устойчивостта и безопасността.

Нашата работа се подобрява с помощта на постоянния обмен с клиентите и партньорите ни. Партнираме си с различни архитекти, дизайнери, производители на мебели, фасадни изпълнители, мраморни работници, монтажници, търговци на дребно и дистрибутори. Laminam споделя своето ноу-хау и опит с всеки един от тях и предоставя широк спектър от услуги във всяка фаза на проектите.

Технологии и иновации

В основата на философията на Laminam се коренят непоклатимата склонност към иновации и стремежът към уникалност. Ние отделяме интензивна изследователска дейност за всеки продукт, за да съчетаем естетическите и качествените постижения с екологичността, която е една от ключовите ценности на марката. Въвеждането на биоактивни лечения, които придават на нашите плочи антибактериални и самопочистващи се* свойства, както и свойства за премахване на замърсителите е само един пример за това как Laminam възнамерява да се стреми към върхови постижения чрез иновации. Всичко това не спира само с продукта, а по -скоро се простира по цялата верига на стойността, включваща процеси, хора и среди.

Това са стълбовете, които стоят в основата на успеха на Laminam и върху които имаме намерение да градим нашето бъдеще.

*Повърхностите за екстериорна употреба насърчават естественото елиминиране на органични съединения поради агресията на замърсяващи вещества, допринасяйки за поддържането на фасадите на сградите по-чисти в сравнение с необработените повърхности. В интериорните повърхности има забележимо антибактериално действие.

Laminam - За нас