Винаги пионери

Почти двадесет години приемаме предизвикателствата и преследваме върховите постижения в естетичния стил и технологиите. Пионерският и визионерски план се осъществи благодарение на проучванията и хармонията на мотивирания екип, който решително въведе иновации в използването на керамиката, както никога досега. Резултатът е компания, която продължава да се развива не само по отношение на броя на производствените предприятия, но и преди всичко по броя на колекциите и решенията, които предлага на своите клиенти.

2001

Създадено е акционерното дружество Laminam, имащо за цел да произвежда големи керамични плочи с минимална дебелина, които не са правени никога досега.

2004

Произведена е първата голяма плоча с размери 1000x3000 mm и дебелина 3 mm.

2011

Отваря врати шоурумът във Фиорано Моденезе (Италия). Само в рамките на няколко години се откриват и шоуруми в Милано (Италия) и Москва (Русия). Всеки от тях със своя собствена индивидуалност, която изобразява философията на Laminam в целия й блясък.

2015

Нова еволюция на размерите: стартира се производството на плочи с размери 1620x3240 mm и дебелина 12 mm, която достига 20 mm през 2019 година.

2019

На сцената излиза IN-SIDE - първата колекция от керамични плочи, предлагащи непрекъснатост на материала и повърхността. Същата година Laminam се придобива от Alpha Private Equity Fund 7 с цел укрепване на световното лидерство на марката.

2020

Още един шоурум се появява на световната карта - Laminam Bulgaria.