Вашето творчество, подкрепено от нашето ноу-хау

Сгради, в които естетическият компонент поема все по-важна роля. Архитектурни комплекси, които трябва да отговарят на променящия се свят и изискват все по-голяма екологична устойчивост. Универсалността на нашите повърхности е ценен инструмент за архитектите и дизайнерите, които могат да избират измежду множество различни цветове, комбинации от различни финиши и начини на монтаж, за да постигнат красота и съвършенство в крайния резултат.
Отделът за инженерно проектиране на Laminam предоставя цялото ноу-хау на своите експерти, за да осигури подкрепа при избора на керамични плочи според техните характеристики. Целта е да се подкрепят дизайнерите в повишаването на стойността на проектите и пространствата.

Архитектурни консултации - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Инженеринг и технически консултации

Керамичните плочи на Laminam имат изключително широк спектър от приложения. Могат да се използват за облицовка на вътрешни стени и подови настилки, придавайки им голяма елегантност и, в същото време, безупречна индивидуалност. Този резултат е възможен и благодарение на компетентността на нашите експерти, които могат да помогнат на дизайнерите в намирането на най-подходящото решение за постигане на дълготрайни и напълно удовлетворяващи резултати.

Архитектурни конструкции Laminam

Архитектурни консултации

Архитектите и дизайнерите могат да разчитат на екипа на Laminam Bulgaria, за да развият както пълния потенциал на своите проекти, така и превъзходните характеристики на керамичните плочи.

Консултации и обучения - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Консултации и обучения за монтажници

Фазата на инсталиране, където опитът и техническото ноу-хау играят фундаментална роля, е една от най-важните, затова Laminam Bulgaria е в състояние да предостави съдействие на монтажниците с екип от експерти, които са готови да ги подкрепят през всички етапи, за да се осигури перфектното оформление. При желание от страна на клиента, екипът от отдел „Обслужване“ на Laminam Bulgaria може да предложи услугата „до ключ“, за да гарантира оптимални и безупречни резултати.