Универсалността на стенните облицовки с Laminam

Прилагането на керамични плочи като стенни облицовки е модерно и изискано решение както за домашни, така и за търговски помещения. Независимо дали търсите модерни, или други стилове решения за облицовка на баня, кухня, дневна или спалня, гранитогресът е ценен съюзник, който ви позволява да съчетаете превъзходната естетика с най-добрите характеристики.

Керамичните плочи на Laminam позволяват на пространствата да изразяват напълно Вашата креативност. Повърхностите не изискват особени грижи или внимание, ето защо използването на гранитогрес за облицоване на стени е изгоден вариант, тъй като предлага множество предимства както от техническа, така и от естетическа гледна точка.

Гранитогресът е известен със своята гъвкавост и здравина, а през последните години керамичните облицовки стават все по-популярни благодарение на превъзходния естетически стил, който придават след монтажа.

Използвани например за облицовка на кухни, повърхностите на Laminam осигуряват здраве и благополучие. Керамиката е хигиенична по своята същност, което означава, че не задържа алергени и предотвратява разпространението на мухъл, плесен или бактерии, като гарантира, че обстановката остава здравословна и безопасна. Прилагането на керамиката като облицовка за баня е абсолютно ефикасно благодарение на нейната изключителна устойчивост на влага: керамичните плочи не абсорбират вода или течности. Това ги прави устойчиви на влажност и влага. Те са идеални за използване като модерна облицовка за баня, облицовка за душ, кухни и други зони, които са подложени на контакт с вода.

Изборът на облицовка от гранитогрес означава да се възползвате от превъзходни технически характеристики, които са налични в множество цветове. Laminam разполага с гама от приблизително 100 цвята, 9 повърхности и различни варианти на дебелина, за да ви предложи решение, което най-добре отразява Вашия вкус и нужди.

Защо Laminam

Керамичните плочи на Laminam са идеални за стенни облицовки.

  • Изтънчен стил: от финиши, които отдават почит на естествения камък, мрамора, дървото или цимента до по-модерни и съвременни варианти, като финиши с метален ефект, керамичните плочи на Laminam се адаптират към всеки стил на проектиране и помагат за повишаване на стойността и външния вид на Вашия интериор;
  • Пожароустойчивост: керамичните плочи на Laminam са класифицирани като пожароустойчиви материали, което означава, че те допринасят за намаляване на разпространението на пламъците в случаи на пожар. Тази характеристика ги прави идеални за приложение в среди, където пожарната безопасност е ключов фактор;
  • Устойчивост: керамичните плочи на Laminam се произвеждат от естествени суровини и с помощта на най-съвременни технологии, което свежда до минимум въздействието върху околната среда. Тяхната издръжливост и фактът, че могат да бъдат рециклирани в края на жизнения им цикъл ги правят екологичен и устойчив избор за архитектурни проекти, които са насочени към отговорността за околната среда;
  • Лесен монтаж: гранитогресът може лесно да се монтира със стандартни техники за полагане. Laminam предлага различни възможности за монтаж, включително традиционния метод на залепване и системата за механични фуги, които улесняват полагането на повърхността. Лекото тегло на повърхностите, особено при версиите с намалена дебелина, опростява процеса на полагане като свежда до минимум времето за престой на строителната площадка и свързаните с това разходи.

Прилагането на керамичните плочи на Laminam като вътрешна стенна облицовка е изключително полезен избор за висококачествени архитектурни проекти.

Гранитогресът е идеален за облицоване на стени благодарение на своята здравина, издръжливост, лесно почистване и широка гама от възможности за дизайн. Този универсален материал предлага естетически и функционални решения за широк спектър от условия: от жилищни проекти до търговски приложения.

Неговият превъзходен естетически стил, който също отдава почит на естествените камъни, заедно с огнеустойчивостта, изключително хигиеничния му характер и екологичната му съвместимост го правят уникален за тези, които търсят трайна облицовка, излъчваща изтънчен дизайн за вътрешни стени.

Вашето творчество, подкрепено от нашето ноу-хау

Сгради, в които естетическият компонент поема все по-важна роля. Архитектурни комплекси, които трябва да отговарят на променящия се свят и изискват все по-голяма екологична устойчивост. Универсалността на нашите повърхности е ценен инструмент за архитектите и дизайнерите, които могат да избират измежду множество различни цветове, комбинации от различни финиши и начини на монтаж, за да постигнат красота и съвършенство в крайния резултат.
Отделът за инженерно проектиране на Laminam предоставя цялото ноу-хау на своите експерти, за да осигури подкрепа при избора на керамични плочи според техните характеристики. Целта е да се подкрепят дизайнерите в повишаването на стойността на проектите и пространствата.

Архитектурни консултации - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Инженеринг и технически консултации

Керамичните плочи на Laminam имат изключително широк спектър от приложения. Могат да се използват за облицовка на вътрешни стени и подови настилки, придавайки им голяма елегантност и, в същото време, безупречна индивидуалност. Този резултат е възможен и благодарение на компетентността на нашите експерти, които могат да помогнат на дизайнерите в намирането на най-подходящото решение за постигане на дълготрайни и напълно удовлетворяващи резултати.

Архитектурни конструкции Laminam

Архитектурни консултации

Архитектите и дизайнерите могат да разчитат на екипа на Laminam Bulgaria, за да развият както пълния потенциал на своите проекти, така и превъзходните характеристики на керамичните плочи.

Консултации и обучения - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Консултации и обучения за монтажници

Фазата на инсталиране, където опитът и техническото ноу-хау играят фундаментална роля, е една от най-важните, затова Laminam Bulgaria е в състояние да предостави съдействие на монтажниците с екип от експерти, които са готови да ги подкрепят през всички етапи, за да се осигури перфектното оформление. При желание от страна на клиента, екипът от отдел „Обслужване“ на Laminam Bulgaria може да предложи услугата „до ключ“, за да гарантира оптимални и безупречни резултати.