Подкрепяме креативността с нашите услуги

Небостъргачи, административни и жилищни сгради, цели архитектурни комплекси, които променят външния си вид благодарение на повърхности, определящи нови естетически стандарти. Керамични плочи, които с лекото си тегло, но в същото време със значителния си естетически компонент, сякаш се противопоставят на силата на гравитацията, за да създават изключително елегантни и поразителни ефекти всеки път. Въпреки това, в Laminam красотата винаги върви ръка за ръка с техническите постижения, затова предоставяме на нашите клиенти серия от услуги, които да ги подкрепят във всеки процес, в пълно съответствие с техните стилистични характеристики и за постигане на техните дизайнерски цели.

Архитектурни консултации - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Инженеринг и технически консултации

Laminam е иноваторът, който пръв разработва керамични плочи с големи размери и е проектирал техните приложения в съответствие с международните сертификати и с най-строгите тестове за устойчивост и ги е направил подходящи както за облицовка на фасади, така и за интериорни обшивки. Прилагането на керамичните плочи определено е един от най-важните моменти от целия процес, когато проектът оживява за първи път пред очите на тези, които са го измислили и създали. Екипът на Laminam Bulgaria иска да бъде част и от тази фаза като подкрепи клиента с инженеринг и технически консултации, имащи за цел да идентифицират най-подходящата и най-ефективната система, която да гарантира необходимите нива на производителност. Нашите клиенти могат да разчитат на екип от млади инженери, които предоставят своите умения и обширен международен опит, постигнати в резултат от постоянното обучение и курсовете.

Архитектурни конструкции Laminam

Архитектурни консултации

Ние предоставяме нашия опит и ноу-хау на продуктите на разположение на архитекти и дизайнери, за да разработят идеалното решение в съответствие с определения бюджет и в пълно съответствие с архитектурния стил на дизайнера.

Консултации и обучения - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Съдействие при монтаж

Благодарение на дългогодишното сътрудничество с множество компании, които предоставят сертифицирани вентилируеми фасадни системи, Laminam Bulgaria е в състояние да подпомага и монтажниците със собствен инженерен отдел, който ги съпътства по време на фазата на изпълнение на проекта до приключване на всички монтажни дейности.