Превърнете Вашето пространство в истински шедьовър

Покрийте със стил всякакъв вид вертикални и хоризонтални повърхности, създавайки дизайн, вдъхновен от естествеността и воден от идеята за съвършенство.
Комбинирането на повърхности е не само начин да превърнете творчеството в реалност, но и представлява цялостен подход: красив за наблюдаване, безупречен за използване и благоприятен за околната среда.
Laminam Effect позволява на архитектите и проектантите, както и на всеки, който иска да оформи своето собствено пространство, да превърнат творческото си въображение в реалност чрез комбиниране на различни текстурирани ефекти и цветови нюанси или чрез използване на едни и същи покрития в различни дебелини и размери за подход в стил „цялостен външен вид“.

Въпрос на стил и уникалност

Благодарение на широката гама от продукти, предлагани в различни размери и дебелини, всеки може да намери най-подходящата повърхност по предназначение. Не само за вътрешни и външни стени и подови настилки, но също така и за кухненски плотове, плотове за баня, мебели, маси, места за сядане, както и всякакъв вид вертикални или хоризонтални повърхности.

Единственото ограничение е Вашето въображение.

Безкрайните опции за стил и дизайн неминуемо увеличават творческите възможности за постигане на изискано и персонализирано пространство.
Разнообразието от цветове и повърхностни ефекти позволяват да се постигне баланс на цвета и материала чрез контрасти и хармонии, превръщайки всяко пространство в уникален шедьовър.

Качество и гъвкавост, обслужващи Вашия стил

Характеристиките, стандартите за качество, производителността и гъвкавостта на плочите Laminam превъзхождат тези на естествените материали, надхвърляйки техните ограничения на приложение. Постоянният стремеж към усъвършенстване, изследванията и новаторският дух за иновации са в основата на философията на Laminam.

Нуждаете се от повече информация?