Антибактериални керамични повърхности с превъзходни характеристики за уникален и изискан дизайн

През последните години кухнята се превърна в най-обитаваното и обичано пространство в дома. Многофункционално и универсално място за събиране на семейството и приятелите. Отчасти благодарение на хитовите риалити предавания за храна, готвачите в светлината на медиите и преоценката на времето, прекарано у дома, днешната кухня е хибридно пространство с двойна индивидуалност и е особено поразителна и съблазнителна, когато е създадена с керамични повърхности.
Истинската иновация в кухнята се крие в авангардни материали, които съчетават технология и устойчивост. Като керамичните плочи на Laminam – изключителен материален ресурс, който говори завладяващия език на бъдещето, вдъхновено от природата и историята на традиционната италианска архитектура.

Керамични плочи със сертификация от NSF

Глобалната и независима организация NSF е най-признатата марка в секторите за хранителни услуги и търговско хранене в САЩ и Канада. Сертифицирането от NSF гарантира на потребителите, търговците на дребно и регулаторите, че сертифицираните продукти са строго тествани, за да отговарят на всички стандартни изисквания. Керамичните плочи на Laminam са тествани от независима трета страна и отговарят на всички приложими северноамерикански регулаторни изисквания по отношение на липсата на тежки метали, лекотата на почистване и устойчивостта на киселинна корозия. В резултат на това могат да се използват в „хранителната зона“ като повърхности, предназначени да бъдат в пряк контакт с храни и производни течности.

Архитектурни консултации - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Технически консултации и инженеринг

Керамичните плочи на Laminam са изключително подходящи за вътрешни и външни стени и подови настилки, кухненски плотове, плотове за баня, мебели, маси, места за сядане, както и всякакъв вид вертикални или хоризонтални повърхности. Нашият екип от експерти е на разположение да Ви предостави най-точното решение за Вашия проект.

Консултации и интериорни проекти - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Консултации за архитекти и дизайнери

Дизайнерите и архитектите могат да използват нашия опит и ноу-хау на продуктите, за да създадат вдъхновяващи и впечатляващи проекти, които хармонизират с най-актуалните архитектурни тенденции в света.

Консултации и обучения - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Консултации и обучения за монтажници

Експертите на Laminam Bulgaria знаят кои са най-добрите практики при монтажните работи и могат да съдействат на монтажниците, за да се постигне оптималната реализация на проекта.