Кухненски плотове

Използването на керамичните плочи на Laminam за кухненски плотове е отличен избор за тези, които търсят модерна и функционална алтернатива на традиционните материали.

Кухненските плотове с керамичните плочи на Laminam предлагат комбинация от изискан стил, изключителна здравина и превъзходни експлоатационни характеристики. Това ги прави идеалното решение както за жилищни, така и за търговски кухни. Керамиката е иновативен материал, използван за направата на кухненски плотове, тъй като се отличава с превъзходни технически характеристики в сравнение с други материали.

Изборът на кухненски плот от керамика има много предимства и много малко недостатъци. Изисканият стил, устойчивостта на износване, лесното почистване и дълготрайността във времето са само някои от предимствата на избора на керамичен кухненски плот.

Защо керамичните кухненски плотове са толкова популярни

Ето няколко причини:

  • Устойчивост на високи температури: керамичните повърхности на Laminam са проектирани да издържат на високи температури и термични удари, могат да издържат на пряката топлина на тенджери и тигани, без да се повредят или деформират;
  • Устойчивост на износване и надраскване: кухненските плотове с керамичните плочи на Laminam са изключително устойчиви на ежедневно износване и надраскване. Те запазват първоначалния си вид с течение на времето, а тяхната компактна и плътна повърхност възпрепятства всякакви повреди, причинени от кухненски прибори, което ги прави подходящи за интензивна и продължителна употреба;
  • Лесни за почистване и хигиенични: керамичните кухненски плотове са непорьозни, което означава, че не абсорбират течности и петна. За ежедневно почистване са достатъчни вода и неутрален почистващ препарат. Повърхността предотвратява и разпространението на бактерии, плесени и мухъл, което гарантира здравословна и безопасна кухня;
  • Устойчивост на петна: благодарение на непорьозната си повърхност кухненските плотове с керамични плочи са устойчиви на течни петна като кафе, вино, масла и киселини. Това ги прави подходящи за ежедневна употреба в кухнята, без да се притеснявате, че ще оставят трайни следи;
  • Устойчивост: в процеса на производство на керамични повърхности се използват най-съвременни технологии и естествени суровини, което намалява въздействието върху околната среда. В допълнение, издръжливостта и възможността за рециклиране на керамичните плочи на Laminam в края на жизнения им цикъл ги правят екологичен и устойчив избор;
  • Изтънчен стил: керамичните плочи на Laminam се предлагат в широка гама от покрития и цветове, което позволява създаването на кухненски плотове с елегантен и съвременен вид. От класически кухненски плот с ефект на мрамор или естествен камък до по-модерни нюанси като цимент или метал – на практика има безкрайни възможности за избор на дизайн. Това означава, че кухнята може да бъде персонализирана и адаптирана към всеки архитектурен или интериорен стил;
  • Гъвкав дизайн и персонализация: керамичните кухненски плотове могат лесно да се обработват, за да се адаптират към специфичните нужди на всеки проект, което прави възможно изработването на кухненски плотове по поръчка със специални форми или изрези за мивки и котлони;
  • Устойчивост на химикали: плочите са устойчиви на химикали, включително на най-агресивните почистващи препарати. Това означава, че повърхностите на кухненския плот не се повреждат при почистване и дезинфекция.

Вашата идея за кухня

Прилагането на керамичните плочи на Laminam като кухненски плотове е изключително полезно решение за тези, които търсят изискана и високоефективна алтернатива на традиционните материали. Техният изтънчен стил, здравина, лесно почистване и устойчивост ги правят идеални за висок клас жилищни и търговски кухни.

Антибактериални керамични повърхности с превъзходни характеристики за уникален и изискан дизайн

През последните години кухнята се превърна в най-обитаваното и обичано пространство в дома. Многофункционално и универсално място за събиране на семейството и приятелите. Отчасти благодарение на хитовите риалити предавания за храна, готвачите в светлината на медиите и преоценката на времето, прекарано у дома, днешната кухня е хибридно пространство с двойна индивидуалност и е особено поразителна и съблазнителна, когато е създадена с керамични повърхности.
Истинската иновация в кухнята се крие в авангардни материали, които съчетават технология и устойчивост. Като керамичните плочи на Laminam – изключителен материален ресурс, който говори завладяващия език на бъдещето, вдъхновено от природата и историята на традиционната италианска архитектура.

Керамични плочи със сертификация от NSF

Глобалната и независима организация NSF е най-признатата марка в секторите за хранителни услуги и търговско хранене в САЩ и Канада. Сертифицирането от NSF гарантира на потребителите, търговците на дребно и регулаторите, че сертифицираните продукти са строго тествани, за да отговарят на всички стандартни изисквания. Керамичните плочи на Laminam са тествани от независима трета страна и отговарят на всички приложими северноамерикански регулаторни изисквания по отношение на липсата на тежки метали, лекотата на почистване и устойчивостта на киселинна корозия. В резултат на това могат да се използват в „хранителната зона“ като повърхности, предназначени да бъдат в пряк контакт с храни и производни течности.

Архитектурни консултации - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Технически консултации и инженеринг

Керамичните плочи на Laminam са изключително подходящи за вътрешни и външни стени и подови настилки, кухненски плотове, плотове за баня, мебели, маси, места за сядане, както и всякакъв вид вертикални или хоризонтални повърхности. Нашият екип от експерти е на разположение да Ви предостави най-точното решение за Вашия проект.

Консултации и интериорни проекти - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Консултации за архитекти и дизайнери

Дизайнерите и архитектите могат да използват нашия опит и ноу-хау на продуктите, за да създадат вдъхновяващи и впечатляващи проекти, които хармонизират с най-актуалните архитектурни тенденции в света.

Консултации и обучения - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Консултации и обучения за монтажници

Експертите на Laminam Bulgaria знаят кои са най-добрите практики при монтажните работи и могат да съдействат на монтажниците, за да се постигне оптималната реализация на проекта.