Най-тънките революционни повърхности в света обичат сътворението, лекотата, уважението и абсолютната красота, в хармония с Вселената. Да, с Вселената.

21x29,7aquilone

Но какво е twO?

Дебелината е само два милиметра. Революция, звездна врата, голям взрив.

Свръхтънката линия, която разделя света такъв, какъвто е, от прекрасното място, което ще бъде.

Светкавична интуиция и безкрайно внимание. Непоносимата лекота на битието, което става устойчиво. За природата, за планетата, за живота. Която се огъва, разширява и изразява във форми на рядка красота и многообразни визии. Една за всеки поглед, една за всяко докосване.

В крайна сметка какво е twO? Най-тънките революционни повърхности в света. Създадени от Laminam.

Устойчивост още от самото начало

Какво означават само два милиметра дебелина? Ново и автентично усещане за устойчивост.

Най-тънките повърхности в света се изпичат в електрически пещи, захранвани от фотоволтаична система – абсолютна иновация, която допринася за намаляване на въздействието върху околната среда по цялата верига на доставки до крайния клиент. Революционните повърхности twO са създадени от рециклирани и напълно рециклируеми материали. Осъзнат и добронамерен избор за всички жители на света.

two-by-Laminam-3

Технология на лекотата и красотата

Забравете за студената и твърда технология. С twO на Laminam технологията комуникира по възвишен и творчески начин. Най-тънките повърхности в света са и най-леките, а освен това осигуряват отлични технически характеристики и максимална красота. Но има и още. Усещане за лекота и универсалност, което се простира от гъвкавостта до елементарността на рязане. Да, това е точно тази лекота, която чакахме.

Повърхности