Универсалност, обслужваща света на интериорния дизайн

Благодарение на сътрудничеството с компании от мебелния сектор, архитектите и дизайнерите, керамичните плочи на Laminam се превърнаха в перфектните повърхности за обзавеждане. Универсалност, която без съмнение представлява една от най-интересните линии за тяхното използване. Поради тази причина създадохме екип от инженери, които са готови да предоставят необходимите консултации, за да подкрепят всички участници в света на интериорния дизайн.

Архитектурни конструкции Laminam

Архитектурни консултации

Архитектите и дизайнерите могат да разчитат на нашия екип, за да украсят своите проекти с ценен и хармонизиран дизайн.

Консултации и интериорни проекти - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Консултации и интериорни проекти

Ние сме в състояние да предоставим консултации и персонализирани проекти за мебелната индустрия, за да подобрим стойността и да популяризираме повърхностите за обзавеждане Laminam, които се използват за дизайнерски маси, плотове за баня, вградени кухни, стенни модули, места за сядане, врати и стълбища. Елементите също могат да бъдат подобрени и координирани като част от проекти за интериорен дизайн, в които подовите настилки, стенните облицовки, плотовете за маси и кухненските плотове се отличават с повърхностите на Laminam.

Консултации за производители - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Консултации за производители

Ние подкрепяме производителите като им предлагаме обучения, консултации и информация, за да определят ефективни и оптимизирани методи в зависимост от оборудването, с което разполагат.

Консултации за фирми - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Консултации за фирми

Едни от нашите приоритети са работата в екип и взаимният обмен на информация. Ето защо предлагаме промоционални оферти и специализирани услуги като поддръжка, обучения и следпродажбено обслужване за фирми за мебели, фирми за интериорен дизайн и други.

Услуги за частни лица - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Услуги за частни лица

За нас удовлетвореността на клиентите е на първо място, затова имаме готовност и желание да предоставим съвети за най-подходящата повърхност за определен вид употреба, както и информация за правилната поддръжка на керамичните плочи, за да гарантираме, че те остават красиви и ще издържат изпитанията на времето.