Гъвкавост и аксесоари за обзавеждане

Керамичните плочи на Laminam са изработени от естествени суровини и пренасят красотата на природата във Вашия дом, предлагайки трайно качество и уникална елегантност.

Те могат да се използват за създаване на елементи за обзавеждане в модерен, класически, шаби шик, градски стил, както и в много други стилове.

Когато се прилага в интерпретацията на архитекти и дизайнери, керамиката може да се използва за създаване на уникални предмети. Плочите са изключително гъвкави благодарение на дебелината си, варираща от 3+ mm до 20+ mm, и са лесни за обработка, което прави всякаква персонализация възможна.

Независимо дали се използват за облицовка на мебели, кухненски плот и плот за баня, или за модерни елементи за обзавеждане на всекидневната, плочите на Laminam предоставят безкрайни възможности за изразяване благодарение на присъщото им качество, което ги отличава.

Присъщите характеристики на гранитогреса го правят идеален за изработване на маси, работни повърхности, рафтове, рецепции, бар плотове и множество други елементи на обзавеждането. Керамичните повърхности на Laminam обединяват изтънчения стил и издръжливостта на керамиката с лекото тегло на дебелината, което открива нови творчески хоризонти пред архитекти и дизайнери.

Проектирайте с Laminam

Повърхностите са лесни за поддръжка. Просто ги избършете с влажна кърпа и неутрален почистващ препарат. Това прави керамичните плочи на Laminam практичен избор за мебели, които изискват безупречна хигиена, като маси или бар плотове.

Керамичните плочи на Laminam са устойчиви на течни петна като кафе, вино, масло и химикали. Тези характеристики гарантират, че повърхностите запазват първоначалния си вид във времето, дори и след интензивна употреба.

Плочите могат да бъдат изрязани и оформени по размер, за да се създадат повърхности за обзавеждане с желаните форми и размери. Тази гъвкавост при проектирането означава, че могат да се създават елементи за обзавеждане по поръчка, които да отговарят на специфичните нужди и пространствени изисквания на всеки отделен проект до съвършенство.

Творчески приложения: освен маси и работни повърхности, могат да се създават плаващи рафтове, работни повърхности в кухнята, банята и офиса, както и облицовка на мебели като вратички на шкафове или чекмеджета. В допълнение, повърхностите се използват за създаване на архитектурни елементи, стенни облицовки или декоративни панели. Тази гъвкавост предлага множество възможности за дизайн, за да се персонализира вътрешната среда.

В заключение, благодарение на специфичните си характеристики керамичните плочи на Laminam предлагат безкрайни творчески възможности за създаване на висококачествено обзавеждане, което включва вкуса и уникалния стил на всяка обстановка.

Универсалност, обслужваща света на интериорния дизайн

Благодарение на сътрудничеството с компании от мебелния сектор, архитектите и дизайнерите, керамичните плочи на Laminam се превърнаха в перфектните повърхности за обзавеждане. Универсалност, която без съмнение представлява една от най-интересните линии за тяхното използване. Поради тази причина създадохме екип от инженери, които са готови да предоставят необходимите консултации, за да подкрепят всички участници в света на интериорния дизайн.

Архитектурни конструкции Laminam

Архитектурни консултации

Архитектите и дизайнерите могат да разчитат на нашия екип, за да украсят своите проекти с ценен и хармонизиран дизайн.

Консултации и интериорни проекти - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Консултации и интериорни проекти

Ние сме в състояние да предоставим консултации и персонализирани проекти за мебелната индустрия, за да подобрим стойността и да популяризираме повърхностите за обзавеждане Laminam, които се използват за дизайнерски маси, плотове за баня, вградени кухни, стенни модули, места за сядане, врати и стълбища. Елементите също могат да бъдат подобрени и координирани като част от проекти за интериорен дизайн, в които подовите настилки, стенните облицовки, плотовете за маси и кухненските плотове се отличават с повърхностите на Laminam.

Консултации за производители - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Консултации за производители

Ние подкрепяме производителите като им предлагаме обучения, консултации и информация, за да определят ефективни и оптимизирани методи в зависимост от оборудването, с което разполагат.

Консултации за фирми - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Консултации за фирми

Едни от нашите приоритети са работата в екип и взаимният обмен на информация. Ето защо предлагаме промоционални оферти и специализирани услуги като поддръжка, обучения и следпродажбено обслужване за фирми за мебели, фирми за интериорен дизайн и други.

Услуги за частни лица - Широкоформатни керамични плочи Laminam

Услуги за частни лица

За нас удовлетвореността на клиентите е на първо място, затова имаме готовност и желание да предоставим съвети за най-подходящата повърхност за определен вид употреба, както и информация за правилната поддръжка на керамичните плочи, за да гарантираме, че те остават красиви и ще издържат изпитанията на времето.