Колекция, която е пленителна за гледане и изненадваща при допир

Seta е създадена с желанието за експериментиране и намерението за изумяване на потребителите, които я наблюдават и докосват. Наименованието на колекцията произлиза от нишката, която се възпроизвежда на всички повърхности, за да създаде усещане за драскотини по плоскостите с естествени цветове. Концепцията е много сходна с тази на Collection, но в този случай намесата в материала е различна.

Пълноценният характер на цвета е плътен, но не и изобилен, елегантен, но никога кич. Текстурата е ефирна и не е прекомерно подчертана, за да придаде концепцията за модерност и изтънченост. Повърхностната текстура е поразителна, както при другите керамични плочи на Laminam. Колекцията се предлага в четири цвята, които се свързват помежду си с изключителна деликатност: Glacé, Gris, Liquorice, Or.

Копринената линия, точно като скъпоценната материя, от която носи името си, придобива различен нюанс в зависимост от светлината, която отразява и поради тази причина предоставя изключително очарователни решения. По своята същност тези повърхности са подходящи както за фасадни облицовки, така и за интериорни обшивки, където се хармонизират перфектно с другите материали, но преди всичко – с естественото дърво.

Блясъкът на коприната, пресъздаден върху керамика

Laminam - Колекция SETA

Технически детайли

Всички повърхности от колекцията Seta се отличават с техническото съвършенство на Laminam. Керамичните плочи са устойчиви на удари, петна и драскотини.

Многофункционалността на керамиката гарантира, че повърхностите запазват своите спецификации дори когато са изложени на топлина, замръзване и UV лъчи със средна абсорбция на вода от 0,1%.

Seta е напълно естествен продукт, който е безопасен за храните, тъй като не отделя разтворими елементи (дори в случаи на пожар) и не позволява образуването на мухъл и плесен.

Референции

Връзка с нас

Шоурум Laminam гр. София ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, гр. София
Телефон: 0884 27 15 03
Шоурум Laminam гр. Пловдив ул. „Севастопол“ 2, гр. Пловдив
Телефон: 0882 80 65 95