Улавяне на преминаването на времето върху повърхността на керамиката

По някакъв начин колекцията Oxide е като по-голямата сестра на колекцията Ossido и е един от първите продукти на Laminam. И в този случай създаването започна с изследване на материали, които бяха наблюдавани и подложени на атмосферни влияния. След това беше уловен определен момент в процеса на окисляване на керамичната повърхност.

Oxide е резултат от задълбочени декоративни и стилистични изследвания, а повърхностите са сбор от множество декоративни технологии, които са комбинирани и украсени с естествени пигменти с метален вид. Колекцията се предлага в пет цвята: Avorio, Bianco, Moro, Nero и Perla (слонова кост, бяло, кафяво, черно и перлено) и всеки един от тях е поразителен благодарение на дълбоката хроматична интензивност.

Ключовата дума в Oxide е пластичност. Повърхностите от колекцията се адаптират перфектно към всичко от външна облицовка до интериорно обзавеждане, както и от класически стил до футуристичен външен вид, създавайки силно въздействащи триизмерни ефекти, които придават на заобикалящата ги среда изтънчен външен вид.

Решение с високо въздействие за подход в стил „цялостен външен вид“

Laminam - Колекция Oxide

Технически детайли

Всички повърхности от колекцията Oxide се отличават с техническото съвършенство на Laminam. Керамичните плочи са устойчиви на удари, петна и драскотини.

Многофункционалността на керамиката гарантира, че повърхностите запазват своите спецификации дори когато са изложени на топлина, замръзване и UV лъчи със средна абсорбция на вода от 0,1%.

Oxide е напълно естествен продукт, който е безопасен за храните, тъй като не отделя разтворими елементи (дори в случаи на пожар) и не позволява образуването на мухъл и плесен.

Референции

Връзка с нас