Непрекъснатост на материала и повърхността

Porfido, Piasentina, Cardoso – великите традиционни италиански архитектурни камъни с хилядолетна история, характеризиращи се със здравина, устойчивост на износване и изключителна привлекателност в стила. Те са вдъхновението за колекцията IN-SIDE, която носи наименованието на най-съвременната технология, с която Laminam успя да промени друга парадигма за керамичните плочи, създавайки непрекъснатост на материала и повърхността.

Колекцията може по всякакъв начин да бъде определена като „керамичен камък“. Всъщност това е и материал, който може да бъде обработен, интерпретиран и подобрен от всички страни. Дори задната страна на керамичните плочи може да изиграе главната роля, когато е подходящо обработена. Всичко това е възможно благодарение на присъщата склонност на Laminam да преследва уникалността и да внедрява висококачествени суровини.
In-Side се предлага в 5 цвята и два повърхностни ефекта: Naturale (естествен) и Fiammato (типична обработка с пламък, която отличава най-ценените италиански камъни).

Благодарение на силното си материално и естетическо въздействие повърхностите от колекцията IN-SIDE са изключително подходящи за използване за интериорен дизайн и мебели. Добавената стойност на керамичните плочи е израз на непрекъснатостта на материала, която е особено популярна в света на дизайна и мебелната индустрия.

Съвършенството Laminam за Вашия интериор

Laminam - Колекция IN-SIDE

Технически детайли

Основната характеристика на колекцията IN-SIDE е непрекъснатостта на повърхността както като материал, така и като външен вид. Керамичните плочи са устойчиви на удари, петна и драскотини.

Многофункционалността на керамиката гарантира, че повърхностите запазват своите спецификации дори когато са изложени на топлина, замръзване и UV лъчи със средна абсорбция на вода от 0,1%.

In-Side е напълно естествен продукт, който е безопасен за храните, тъй като не отделя разтворими елементи (дори в случаи на пожар) и не позволява образуването на мухъл и плесен.

Референции

Връзка с нас

Шоурум Laminam гр. София ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, гр. София
Телефон: 0884 27 15 03
Шоурум Laminam гр. Пловдив ул. „Севастопол“ 2, гр. Пловдив
Телефон: 0882 80 65 95