Колекция, вдъхновена от природата и съставена от поразителна непринуденост и елегантност

Отличителната черта на колекцията I Naturali е почвата. Вещество, което от една страна напомня за всички първични неща, а от друга за възможността да бъде употребявано. В резултат на това керамичната плоча придава уникална стойност на пространството, което покрива.

Твърдостта на мрамора Carrara, ковкостта на травертина, еднородните цветове на вулканичните скали, като базалт и обсидиан, произхождат от италианските недра и идентичността им е приложена към широката гама от плочи с различни стилове и повърхности.

Нов канон за красота, елегантност и грандиозност, транспониран към големите керамични плочи, които са неподвластни на времето и определят нова естетическа парадигма.

Тези характеристики са основите на класическата архитектура и италианската архитектурна традиция, която широко използва материалите още от самото начало.

Огромната гама от универсални решения, предлагани от колекцията I Naturali, по отношение на цветовете, текстурите и методите за обработка на керамичните плочи я правят изключително подходяща за облицовка на стени, подови настилки, фасади, както и за кухненски плотове, плотове за маси, плотове за баня и покрития за врати и стълбища.

Безкрайни възможности за преоткриване на пространства

Серия I Naturali Laminam

Технически детайли

Всички повърхности от колекцията I Naturali се отличават с техническото съвършенство на Laminam. Керамичните плочи са устойчиви на удари, петна и драскотини.

Многофункционалността на керамиката гарантира, че повърхностите запазват своите спецификации дори когато са изложени на топлина, замръзване и UV лъчи със средна абсорбция на вода от 0,1%.

I Naturali е напълно естествен продукт, който е безопасен за храните, тъй като не отделя разтворими елементи (дори в случаи на пожар) и не позволява образуването на мухъл и плесен.

Референции

Връзка с нас

Шоурум Laminam гр. София ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, гр. София
Телефон: 0884 27 15 03
Шоурум Laminam гр. Пловдив ул. „Севастопол“ 2, гр. Пловдив
Телефон: 0882 80 65 95