Симфония на природата

Спомените за водата са сублимирани в жива визия на интериора с Hado – изтънчено съвременно преразглеждане на ценен вариант на италианския травертин.
Материал с хармонично и дълбоко очарование, утайка от хилядолетни емоции, които изплуват на повърхността, илюстрирайки поезията на търпеливата работа, при която водата, допирайки се до скалата, издълбава нейния очарователен и красив профил.
Течна прегръдка между елементите, която се превръща в сложна архитектурна субстанция, обхваната от вибрации на благополучие, в която се запечатва ехото на неуморен процес на работа. Времето води до изключително бавна еволюция, на гребена на която настъпва миг на ново удивление.

Като вълна, която преминава през епохите, разпространявайки се от далечното минало към новите пространства на живота. Скъпоценно напомняне за една вечност, обвита в сияйна естественост, която черпи енергия от извора на вековете, за да оформи нов прилив на дизайн.

Вълнуваща, завладяваща и навременна, както винаги, със старомодната си способност да бъде дълбоко актуална.

Технически детайли

Всички повърхности от колекцията Hado се отличават с техническото съвършенство на Laminam. Керамичните плочи са устойчиви на удари, петна и драскотини.

Многофункционалността на керамиката гарантира, че повърхностите запазват своите спецификации дори когато са изложени на топлина, замръзване и UV лъчи със средна абсорбция на вода от 0,1%.

Hado е напълно естествен продукт, който е безопасен за храните, тъй като не отделя разтворими елементи (дори в случаи на пожар) и не позволява образуването на мухъл и плесен.

Връзка с нас

Шоурум Laminam гр. София ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, гр. София
Телефон: 0884 27 15 03
Шоурум Laminam гр. Пловдив ул. „Севастопол“ 2, гр. Пловдив
Телефон: 0882 80 65 95