Комбинация от първични елементи, които придават на пространствата уникални тактилни усещания

Камък, пясък, олово, почва и сол. Първичните елементи, от които природата черпи силата си и без които би било невъзможно да се живее, са източникът на вдъхновение за Fokos. Колекция с кадифено гладки тактилни (изпитани или възприети чрез докосване) усещания, които се основават на безупречното търсене на точните нюанси.

Бежовото, матрицата на всички цветове в гамата, се предлага в неговите варианти, за да осигури топли нюанси в композицията на пространствата. Нюанси за декорация, лесни за комбиниране един с друг, създаващи безкрайни възможности за персонализиране на предвиденото пространство.

Колекцията Fokos е изключително подходяща за разграничаване на всекидневно заобикалящата ни среда. Местата, където се чувстваме в безопасност както на закрито, така и на открито. Качествата и устойчивостта на механични и химически натоварвания превръщат керамичните плочи в перфектния материал за облицовка на фасади и тераси.

Повърхности, предназначени да защитават и да приветстват с добре дошли своите потребители

Laminam - Колекция Fokos

Технически детайли

Всички повърхности от колекцията Fokos се отличават с техническото съвършенство на Laminam. Керамичните плочи са устойчиви на удари, петна и драскотини.

Многофункционалността на керамиката гарантира, че повърхностите запазват своите спецификации дори когато са изложени на топлина, замръзване и UV лъчи със средна абсорбция на вода от 0,1%.

Fokos е напълно естествен продукт, който е безопасен за храните, тъй като не отделя разтворими елементи (дори в случаи на пожар) и не позволява образуването на мухъл и плесен.

Референции

Връзка с нас

Шоурум Laminam гр. София ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, гр. София
Телефон: 0884 27 15 03
Шоурум Laminam гр. Пловдив ул. „Севастопол“ 2, гр. Пловдив
Телефон: 0882 80 65 95