Контрастът между морето и сушата, който придава на пространствата нов индивидуален характер

Fluidosolido е колекция от повърхности, които пресъздават необятната красота на контрастите в природата. Акцентът е върху тези от подводния свят. Blu (синьо) е нюансът на водата, който се допълва от Grigio (сиво), а вдъхновенията са морското дъно, фосилите и почвата. Първични светове, които са изпълнени с живот.

Флуидните повърхности, които са в резултат на контролирана експанзия на получените чрез отливане пигменти върху плочата, изразяват чувството на тишина и склонност към одухотвореност в Blu Lucidato (полирано синьо).

Колекция, създадена да вълнува архитекти и дизайнери, които обичат да играят с контрастите. Колекция, специално създадена за интериори и обзавеждане, които превръща в истинска екосистема.

Интериор, създаден като екосистема

Laminam - Колекция Fluidosolido

Технически детайли

Всички повърхности от колекцията Fluidosolido се отличават с техническото съвършенство на Laminam. Керамичните плочи са устойчиви на удари, петна и драскотини.

Многофункционалността на керамиката гарантира, че повърхностите запазват своите спецификации дори когато са изложени на топлина, замръзване и UV лъчи със средна абсорбция на вода от 0,1%.

Fluidosolido е напълно естествен продукт, който е безопасен за храните, тъй като не отделя разтворими елементи (дори в случаи на пожар) и не позволява образуването на мухъл и плесен.

Референции

Връзка с нас