Предаване и споделяне на моменти на изключително благополучие

Колекцията Diamond се определя от идеята за „вечност“, издържаща изпитанието на времето като трайността на повърхностите на Laminam и усещането за „специалност“, предизвиквайки интимни моменти в пространствата, където хората прекарват времето си. Серията е резултат от неуморния талант и артистичните изследвания, които са посветени на предаването и споделянето на моменти на изключително благополучие.

Изцяло нова колекция, която помага за създаването и споделянето на незабравими „диамантени“ моменти, които са способни да проникнат и да станат вечни във всеки дизайнерски проект.

Технически детайли

Всички повърхности от колекцията Diamond се отличават с техническото съвършенство на Laminam. Керамичните плочи са устойчиви на удари, петна и драскотини.

Многофункционалността на керамиката гарантира, че повърхностите запазват своите спецификации дори когато са изложени на топлина, замръзване и UV лъчи със средна абсорбция на вода от 0,1%.

Diamond е напълно естествен продукт, който е безопасен за храните, тъй като не отделя разтворими елементи (дори в случаи на пожар) и не позволява образуването на мухъл и плесен.

Връзка с нас

Шоурум Laminam гр. София ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, гр. София
Телефон: 0884 27 15 03
Шоурум Laminam гр. Пловдив ул. „Севастопол“ 2, гр. Пловдив
Телефон: 0882 80 65 95