Вдъхновение, извлечено от непринуденост, която се превръща в критерий за стил

Всичко започва с един поглед. Поглед към ежедневието. Измазана стена, която се превръща в източник на вдъхновение за създаване на нова повърхност, където непринудеността и мекотата едновременно стават отличителните естетически и тактилни черти. Структура и текстура на най-голямата привлекателност.

Колекцията се състои от семпли и нежни нюанси като Avorio (слонова кост) и Bianco (бяло) и определено по-смели цветове като Antracite (антрацит) и Nero (черно). Италианската визия nuvolato, произлизаща от стени с прясно нанесена мазилка и табула (лат. tabula), придава свобода на творчеството и се оказва изключително популярна във всички повърхности и размери.

От самото начало Calce е създадена както за хоризонтално, така и за вертикално приложение. Повърхностите от колекцията са изключително подходящи за използване в интериора и за обшивки. Цветовият спектър е калибриран така, че да се впише във всеки дизайн и стил.

Удоволствието от първичната привлекателност, грацията на елегантността

Laminam - Колекция Calce

Технически детайли

Всички повърхности от колекцията Calce се отличават с техническото съвършенство на Laminam. Керамичните плочи са устойчиви на удари, петна и драскотини.

Многофункционалността на керамиката гарантира, че повърхностите запазват своите спецификации дори когато са изложени на топлина, замръзване и UV лъчи със средна абсорбция на вода от 0,1%.

Calce е напълно естествен продукт, който е безопасен за храните, тъй като не отделя разтворими елементи (дори в случаи на пожар) и не позволява образуването на мухъл и плесен.

Референции

Връзка с нас

Шоурум Laminam гр. София ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, гр. София
Телефон: 0884 27 15 03
Шоурум Laminam гр. Пловдив ул. „Севастопол“ 2, гр. Пловдив
Телефон: 0882 80 65 95