Най-точният баланс на формата и цвета

Blend е една от първите колекции на Laminam, но въпреки това продължава да бъде сред най-популярните и до днес. Тези минимални повърхности се предлагат в класически и много семпли цветове: Avorio (слонова кост), Grigio (сиво) и Nero (черно). Играта с поразителната естественост и добре балансираната умереност прави колекцията особено гъвкава и лесна за комбиниране както с други повърхности от Blend, така и с останалата част от гамата на Laminam.

Първоначалното вдъхновение е бил циментът, но крайният резултат е имал много по-голямо въздействие с текстурата, която видимо била груба благодарение на специфичното графично изследване, което довело и до петнистия външен вид. Това усещане изчезва почти изненадващо, когато докоснете керамичните плочи.

Blend е перфектно балансирана колекция, която предоставя безкрайни възможности за приложение. Изключителната визуална текстура на различните повърхности я прави идеална както за фасадна облицовка на жилищни и административни сгради, така и за интериорни обшивки.

Безкрайните възможности на безциментовия цимент

Laminam - Колекция Blend

Технически детайли

Всички повърхности от колекцията Blend се отличават с техническото съвършенство на Laminam. Керамичните плочи са устойчиви на удари, петна и драскотини.

Многофункционалността на керамиката гарантира, че повърхностите запазват своите спецификации дори когато са изложени на топлина, замръзване и UV лъчи със средна абсорбция на вода от 0,1%.

Blend е напълно естествен продукт, който е безопасен за храните, тъй като не отделя разтворими елементи (дори в случаи на пожар) и не позволява образуването на мухъл и плесен.

Референции

Връзка с нас