Колекцията от скъпоценни метали, създадена за иновации, която все още продължава да изумява

Filo е интерпретацията на скъпоценния метал върху архитектурната повърхност. Колекцията е създадена преди повече от 10 години и е вдъхновена от образа на преливаща се нишка, която се повтаря безкрайно в последователност от преплитане. Filo винаги е била една от най-популярните серии на Laminam благодарение на скъпоценния щрих, който успява да придаде на пространствата, в които се прилага.

Тези комплексни и изискани повърхности се отличават с текстури, които непрекъснато очароват наблюдателя. Гамата от цветове на Filo припомня за вдъхновяващите я скъпоценни метали: от Oro (злато) и Argento (сребро) до по-смели решения като Pece (смола) или Mercurio (живак).

Специалните текстури на колекцията Filo придават на повърхността характеристики, които се променят и продължават да изумяват в зависимост от ъгъла на отразяване на светлина. Триизмерните ирисцентни повърхности с блестящ метален вид търсят определено въздействие. Именно тези характеристики правят Filo изключително подходяща за вътрешни стени, както и за фасадна облицовка.

Визуални ефекти, които разкрасяват пространствата

Laminam - Колекция Filo

Технически детайли

Всички повърхности от колекцията Filo се отличават с техническото съвършенство на Laminam. Керамичните плочи са устойчиви на удари, петна и драскотини.

Многофункционалността на керамиката гарантира, че повърхностите запазват своите спецификации дори когато са изложени на топлина, замръзване и UV лъчи със средна абсорбция на вода от 0,1%.

Filo е напълно естествен продукт, който е безопасен за храните, тъй като не отделя разтворими елементи (дори в случаи на пожар) и не позволява образуването на мухъл и плесен.

Референции

Връзка с нас

Шоурум Laminam гр. София ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, гр. София
Телефон: 0884 27 15 03
Шоурум Laminam гр. Пловдив ул. „Севастопол“ 2, гр. Пловдив
Телефон: 0882 80 65 95